Сателит на НАСА утре ќе падне на Земјата

Вселенската агенција НАСА и американското Министерство за одбрана веруваат дека деактивираното летало, познато како Rhessi, ќе падне низ атмосферата утре вечер. Експертите тврдат дека има мали шанси стариот сателит на…

Текстот Сателит на НАСА утре ќе падне на Земјата е превземен од USB.mk.