Се е лага?

Експерти за вештачка интелигенција и индустриски лидери испратија отворено писмо до јавноста. Тие бараат да се воведат повеќе регулативи околу создавањето лажни ликови со помош на вештачка интелигенција, бидејќи сметаат…

Текстот Се е лага? е превземен од USB.mk.