Се менува протоколот на EuroNCAP – потешко до 5 ѕвезди (ВИДЕО)

Направени се промени во самите тестови за безбедност како и во начинот на оценување на автомобилите. Една од најголемите промени е воведување на нова подвижна бариера која го заменува 23-годишниот…

Текстот Се менува протоколот на EuroNCAP – потешко до 5 ѕвезди (ВИДЕО) е превземен од USB.mk.