Се погласна идејата за патарина во европските градови

На саемот за автомобили IAA Mobility во Минхен, сообраќајните експерти се изјаснија во корист на градските патарини во големите градови Патарина од шест евра дневно, на пример, може да го…

Текстот Се погласна идејата за патарина во европските градови е превземен од USB.mk.