Сè за фановите: најпопуларната стримерка на Twitch ја лансираше својата AI верзија

Од минатиот викенд, обожавателите на стримерката и изведувач на перформанси, под името Amouranth, можеа да комуницираат со нејзината верзија со вештачка интелигенција наречена AI Amo. Исто како и индустријата за…

Текстот Сè за фановите: најпопуларната стримерка на Twitch ја лансираше својата AI верзија е превземен од USB.mk.