Сè започна од ова…

Многумина денес се ентузијасти за можностите на илустраторите со вештачка интелигенција и јазичните модели, но тие и понатаму претставуваат специјализирана вештачка интелигенција (AI). Една алатка со отворен код, од друга…

Текстот Сè започна од ова… е превземен од USB.mk.