Седна на совозачкото место и автопилотот на Tesla го однесе на појадок (ВИДЕО)

Без оглед на тоа колку автопилотот на Tesla е напреден, тоа и натаму не е во целост автономен систем за управување со возилото. Некои возачи овој факт едноставно не го…

Текстот Седна на совозачкото место и автопилотот на Tesla го однесе на појадок (ВИДЕО) е превземен од USB.mk.