Шефот за дизајн го напушти Apple: оди во дрим тимот што го креира „iPhone of AI“

Уште еден ветеран дизајнер ја напушти компанијата Apple. Егзодусот на дизајнерите на Apple продолжува, а најновиот човек кој ја напушти компанијата е Танг Тан, кој ја извршуваше позицијата шеф за…

Текстот Шефот за дизајн го напушти Apple: оди во дрим тимот што го креира „iPhone of AI“ е превземен од USB.mk.