Што имаат заедничко Абрахам Линколн и еден сурфер

Веќе од септември, компанијата Meta на пазарот ќе лансира чет-ботови базирани на вештачка интелигенција (AI), кои ќе претставуваат различни личности и ќе разговараат со корисниците. Според добро упатени извори, Meta…

Текстот Што имаат заедничко Абрахам Линколн и еден сурфер е превземен од USB.mk.