Снимка покажува колку капки исфрлаат луѓето при кивање (ВИДЕО)

Американските истражувачи снимија видео во кое се прикажува количината на капки што излегуваат од устата и носот кога луѓето зборуваат, кашлаат или киваат. Видеото кое трае помалку од две минути…

Текстот Снимка покажува колку капки исфрлаат луѓето при кивање (ВИДЕО) е превземен од USB.mk.