SpaceX со мисијата Crew-1 постави нов рекорд (ВИДЕО)

Американската вселенска агенција NASA потврди дека мисијата Crew-1, чиј екипаж се врати од Меѓународната вселенска станица, поставилa нов рекорд кога станува збор за должината на мисијата на едно американско вселенско…

Текстот SpaceX со мисијата Crew-1 постави нов рекорд (ВИДЕО) е превземен од USB.mk.