Steam ги блокира игрите кои имаат AI содржина?

Valve, наводно, почна да ги забранува игрите на Steam кои имаат содржина создадена со вештачка интелигенција, освен ако програмерите не понудат доказ дека ги поседуваат правата на AI што ги…

Текстот Steam ги блокира игрите кои имаат AI содржина? е превземен од USB.mk.