Студија откри кои се физичките карактеристики на потенцијалните ширители на Ковид-19

Супер-ширителите на вирусот имаат две забележителни физички карактеристики, поради кои имаат поголем потенцијал за ширење на инфекцијата на други, а тоа е дека ги имаат сите заби на број и…

Текстот Студија откри кои се физичките карактеристики на потенцијалните ширители на Ковид-19 е превземен од USB.mk.