Светот на дланка: Пред и во текот на пандемијата (ВИДЕО)

Светот е во карантин поради се поголемиот број заболени од коронавирусот, а сателитските снимки покажуваат како тоа влијае на некоја од најпознатите локации на планетата Земја. Сателитиските снимки, кои дојдоа…

Текстот Светот на дланка: Пред и во текот на пандемијата (ВИДЕО) е превземен од USB.mk.