Tesla Model X хакиран и украден за минута (ВИДЕО)

Белгиски истражувач откри начин како да хакира и украде Tesla Model X автомобил за нешто повеќе од минута и тоа со многу евтина и достапна опрема. Методот го откри Ленерт…

Текстот Tesla Model X хакиран и украден за минута (ВИДЕО) е превземен од USB.mk.