Tinder добива AI за полесно запознавање на вашата сродна душа

Пронаоѓањето партнер преку популарна услуга за запознавање треба да стане полесно и поефикасно. Кога започнуваат профил на Tinder, многу корисници го имаат истиот проблем – да ја изберат најдобрата можна…

Текстот Tinder добива AI за полесно запознавање на вашата сродна душа е превземен од USB.mk.