Тинејџерите не се заинтересирани за технологијата на иднината

Иако технолошките компании инвестираат милијарди во самата технологија, се чини дека ќе поминат неколку години пред корисниците да ја прифатат и да почнат масовно да ја користат. Пред околу една…

Текстот Тинејџерите не се заинтересирани за технологијата на иднината е превземен од USB.mk.