Уште една земја може да го забрани ChatGPT

Француското тело за заштита на приватноста соопшти дека истражува неколку жалби против ChatGPT откако апликацијата беше забранета во Италија. Француската агенција за заштита на приватноста изјави за Ројтерс дека добила…

Текстот Уште една земја може да го забрани ChatGPT е превземен од USB.mk.