Вештачката интелигенција излезе од контрола: Прави работи кои не би смеела да ги прави

„Мислам дека го имам гледано овој филм и порано… и не ми се допадна крајот“, е само еден од коментарите на збунетите корисници. Претходно оваа година, Snapchat го претстави својот…

Текстот Вештачката интелигенција излезе од контрола: Прави работи кои не би смеела да ги прави е превземен од USB.mk.