ВИДЕО: Apple претстави нов уред кој чини околу 3.500 евра

По седум години развој, конечно е претставен уредот за проширена реалност на американската корпорација Apple. Vision Pro ја спојува виртуелната реалност со реалниот свет. Системот е повеќе фокусиран на зголемената…

Текстот ВИДЕО: Apple претстави нов уред кој чини околу 3.500 евра е превземен од USB.mk.