ВИДЕО: Барале нов автомобил од Pagani – цена 7.000.000 евра

На некои сопственици на големи колекции на автомобили во одреден момент може да им здодее тоа што го имаат и да побараат нешто ново… Пред неколку години, двајца такви гости…

Текстот ВИДЕО: Барале нов автомобил од Pagani – цена 7.000.000 евра е превземен од USB.mk.