ВИДЕО: BMW го покажа Z3 со V12 мотор и уште два одлични прототипа

BMW во изминатиот период покажа неколку фантастични прототипови, а сега на ред е Z3 придвижуван од V12 мотор. Тој е базиран на прототипот Z3 V12, во чиешто срце е V12…

Текстот ВИДЕО: BMW го покажа Z3 со V12 мотор и уште два одлични прототипа е превземен од USB.mk.