ВИДЕО: Четиричлениот екипаж на вселенската капсула Crew Dragon слета на Земјата

Четири члена на екипажот на капсулата SpaceX Crew Dragon слетаа крај брегот на заливот на Флорида во саботата, по локално време, безбедно враќајќи се од петмесечната научна мисија на Меѓународната…

Текстот ВИДЕО: Четиричлениот екипаж на вселенската капсула Crew Dragon слета на Земјата е превземен од USB.mk.