ВИДЕО: Ducati го претстави електричниот мотоцикл MotoE V21L

Компанијата Ducati официјално го претстави својот електричен мотоцикл MotoE V21L во Модена оваа недела, а на ексклузивниот настан присуствуваа мал број државници, вклучително и избрани европски медиуми. Она што може…

Текстот ВИДЕО: Ducati го претстави електричниот мотоцикл MotoE V21L е превземен од USB.mk.