(ВИДЕО) HONOR Magic6 Pro: Револуционерна AI функција за контрола на автомобилот со поглед

Технологијата брзо се развива, носејќи ни иновации кои не само што го олеснуваат секојдневниот живот, туку и предизвикуваат воодушевување. Пред извесно време беше тешко да се замисли дека е можно…

Текстот (ВИДЕО) HONOR Magic6 Pro: Револуционерна AI функција за контрола на автомобилот со поглед е превземен од USB.mk.