(ВИДЕО) Исто како во филм: Создаден е робот кој може да се стопи и повторно зацврсти

Роботот, кој е значително помал од Т-1000, може да се стопи, да избега од кафезот лизгајќи се низ решетките, а потоа да се претвори во цврста форма. Научниците создадоа робот…

Текстот (ВИДЕО) Исто како во филм: Создаден е робот кој може да се стопи и повторно зацврсти е превземен од USB.mk.