(ВИДЕО) Изгубена лебди во вселената: астронаут остана без чантата

Торбата со алатки што ја изгубија астронаутите на НАСА Јасмин Могбели и Лорал О’Хара може да се види во вселената. Могбели и О’Хара ја изгубиле торбата додека правеле поправки во…

Текстот (ВИДЕО) Изгубена лебди во вселената: астронаут остана без чантата е превземен од USB.mk.