ВИДЕО: Jапонска вселенска ракета експлодира при тестирање

Моторот на јапонска вселенска ракета експлодирал денеска за време на тестирањето, но никој не е повреден, соопшти претставник на јапонското Министерство за образование, наука и технологија. Експлозијата на моторот Epsilon…

Текстот ВИДЕО: Jапонска вселенска ракета експлодира при тестирање е превземен од USB.mk.