(ВИДЕО) „Magic Capsule“ на Honor: Отворање апликации со поглед со помош на вештачка интелигенција

Honor Magic 6, долгоочекуваниот водечки телефон, носи целосна револуција во начинот на кој комуницираме со нашите паметни телефони. За време на настанот Qualcomm Snapdragon Summit, извршниот директор на Honor, Џорџ…

Текстот (ВИДЕО) „Magic Capsule“ на Honor: Отворање апликации со поглед со помош на вештачка интелигенција е превземен од USB.mk.