ВИДЕО: НАСА инвестира 3,5 милијарди долари за производство на нови вселенски одела

НАСА именуваше две комерцијални компании на кои им понуди 3,5 милијарди долари за производство на нови вселенски одела кои ќе се користат за патување на Месечината. Тимовите предводени од Axiom…

Текстот ВИДЕО: НАСА инвестира 3,5 милијарди долари за производство на нови вселенски одела е превземен од USB.mk.