ВИДЕО: Од Јапонија доаѓаат роботски раце кои ја „ослободуваат креативноста“ кај луѓето

Од Јапонија доаѓа нова интересна, а за некои и можеби бизарна идеја за роботски раце што се носат. Иако идејата за користење на некои роботски екстензии во нашиот секојдневен живот,…

Текстот ВИДЕО: Од Јапонија доаѓаат роботски раце кои ја „ослободуваат креативноста“ кај луѓето е превземен од USB.mk.