ВИДЕО: По компјутерите, ChatGPT доаѓа и кај паметните часовници

Овој чет-бот базиран на вештачка интелигенција најпрво ќе биде достапен на паметниот часовник GTR4 на Amazfit, а се очекува и другите производители на паметни часовници да го следат примерот. Amazfit…

Текстот ВИДЕО: По компјутерите, ChatGPT доаѓа и кај паметните часовници е превземен од USB.mk.