ВИДЕО: Прикажан нов и подобрен робот Тесла

Хуманоидниот робот на Тесла, дизајниран како асистент на луѓето дома или во фабриките, доби нова развојна верзија, подобрени софтверски и хардверски можности. Хуманоидниот робот Tesla Bot, со прекар Optimus, минатата…

Текстот ВИДЕО: Прикажан нов и подобрен робот Тесла е превземен од USB.mk.