ВИДЕО: Proteus е првиот целосно автономен робот за складирање на Amazon

Компанијата Amazon ги претстави своите нови машини, а една од нив е првиот целосно автономен робот наменет за магацини. Станува збор за робот наречен Proteus, кој е дизајниран така што…

Текстот ВИДЕО: Proteus е првиот целосно автономен робот за складирање на Amazon е превземен од USB.mk.