(ВИДЕО) Робот, супермодел и келнерка во едно: Нова атракција во Дубаи

Првото „Donna Cyber ​​Cafe“ се отвора во Дубаи, а негова специјалност е супермодел робот кој на клиентите им служи кафе и сладолед, без човечка помош. Роботот Дона, создаден да изгледа…

Текстот (ВИДЕО) Робот, супермодел и келнерка во едно: Нова атракција во Дубаи е превземен од USB.mk.