(ВИДЕО) Сем Алтман: „GPT-4 не чини“

OpenAI, наводно, го демонстрираше GPT-5, следната генерација на својот јазичен модел на вештачка интелигенција, на потенцијалните клиенти – и тие се многу импресионирани од она што се нуди. Сем Алтман,…

Текстот (ВИДЕО) Сем Алтман: „GPT-4 не чини“ е превземен од USB.mk.