ВИДЕО: Создадени роботи кои се контролираат со умот

Технологијата – управување без раце и гласовна контрола ги прави излишни конзолите, тастатурите, екраните на допир, па дури и технологијата за препознавање гестови со рака. Истражувачите од Универзитетот за технологија…

Текстот ВИДЕО: Создадени роботи кои се контролираат со умот е превземен од USB.mk.