ВИДЕО: SpaceX го лансираше Starship, но експлодираше во воздух

SpaceX ја лансираше вселенската ракета Starship, која се издигна високо, но имаше проблем со одвојувањето на Starship од ракетата Super Heavy при враќањето, а целото летало заврши со експлозија во…

Текстот ВИДЕО: SpaceX го лансираше Starship, но експлодираше во воздух е превземен од USB.mk.