ВИДЕО: Вака изгледа куќата во која НАСА ќе симулира живот на Марс

Четири мали соби, теретана и многу црвен песок – НАСА откри куќа во која од јуни ќе бидат сместени четири лица повеќе од една година за да симулира живот на…

Текстот ВИДЕО: Вака изгледа куќата во која НАСА ќе симулира живот на Марс е превземен од USB.mk.