ВИДЕО: Започнува производството на хуманоидни роботи, тие сами се составуваат

Она што до неодамна звучеше како научна фантастика сега е реалност: фабрика за хуманоидни роботи ќе почне да работи. Оваа фабрика наречена „RoboFab“ треба да се наоѓа во Орегон, САД,…

Текстот ВИДЕО: Започнува производството на хуманоидни роботи, тие сами се составуваат е превземен од USB.mk.