Визија за иднината: Samsung ги претстави најновите иновации на CES 2021 саемот

Компанијата Samsung ги претстави новите производи на виртуелна конференција за медиуми, организирана во рамките на најважниот меѓународен саем за потрошувачка електроника CES 2021, и покажа дека продолжува со иновации создавајќи…

Текстот Визија за иднината: Samsung ги претстави најновите иновации на CES 2021 саемот е превземен од USB.mk.