Во иднина секој нов Audi RS модел ќе биде електрифициран

Според зборовите на Ролф Михл, директор за маркетинг во Audi и шеф на продажба, сите идни RS модели на марката ќе бидат електрифицирани. Во интервју за порталот Autocar, Михл ги…

Текстот Во иднина секој нов Audi RS модел ќе биде електрифициран е превземен од USB.mk.