Во Сингапур родено бебе со антитела на Ковид-19

Во Сингапур мајка што во март, за време на бременоста била инфицирана од новиот коронавирус, роди бебе кое има антитела, но не и Ковид-19. Бебето е родено минатиот месец. Тоа…

Текстот Во Сингапур родено бебе со антитела на Ковид-19 е превземен од USB.mk.