Volkswagen Golf повторно најпродаван во Европа!

По краткиот престој на францускиот модел Renault Clio на тронот како најбаран во Европа, VW Golf на крајот од првото полугодие на 2020 година е на првото место. Со испорачани…

Текстот Volkswagen Golf повторно најпродаван во Европа! е превземен од USB.mk.