Возете го автомобилот со помош на џојстик – од следната година

Секој ден сè повеќе напредуваме, па прашање на време беше кога некој ќе се сети на воланот во автомобилот. Од следната година германскиот добавувач Schaeffler-Paravan сака да почне да вози…

Текстот Возете го автомобилот со помош на џојстик – од следната година е превземен од USB.mk.