VW започнува со тестирање на 3Д печатени структурни компоненти

Германскиот производител се здружува со Siemens и HP со цел конструкција на полесни компоненти, заедно со план да се произведуваат 100.000 единици годишно до 2025 година Volkswagen започна со сертифицирање…

Текстот VW започнува со тестирање на 3Д печатени структурни компоненти е превземен од USB.mk.