За кралот се е можно – од лимузина до SUV

Кралот може да си дозволи се што ќе му падне на ум, без разлика колку бизарно може да звучи. Овој Rolls-Royce е одличен пример. Го купил мароканскиот крал Хасан II….

Текстот За кралот се е можно – од лимузина до SUV е превземен од USB.mk.