Закана од шефот на руската вселенска агенција: Роскосмос наскоро ќе го објави датумот на раскинување на рускиот ангажман во ИСС

Шефот на руската вселенска агенција Роскосмос на Твитер објави дека обновувањето на нормалните односи меѓу партнерите на ИСС и другите проекти е можно само со целосно и безусловно укинување на…

Текстот Закана од шефот на руската вселенска агенција: Роскосмос наскоро ќе го објави датумот на раскинување на рускиот ангажман во ИСС е превземен од USB.mk.