20 концерти и стотина уметници ќе настапт викендов во Кокино

Овој викенд, на локацијата кај мегалитската опсерваторија Кокино, ќе се одржува третото издание на мултимедијалната културна манифестација „КОКИНО – Тврдина на сонцето“, уникатниот фестивал кој годинава за прв пат е организиран со тридневна програма од 17 до 19 септември. Во рамки на перформативната програма на „Кокино – Тврдина на Сонцето“ ќе се одржат повеќе од … Continue reading 20 концерти и стотина уметници ќе настапт викендов во Кокино

Текстот 20 концерти и стотина уметници ќе настапт викендов во Кокино е превземен од Reporter.mk.