44 милиони прегледи: Оперската пејачка и нејзината мачка станаа хит на интернет

Оперска пејачка се снима додека пее, но нејзината мачка влегува во кадар и го краде шоуто. Видеото има 44 милиони прегледи и бројни коментари. „Ова …

44 милиони прегледи: Оперската пејачка и нејзината мачка станаа хит на интернет Прочитај повеќе »

Текстот 44 милиони прегледи: Оперската пејачка и нејзината мачка станаа хит на интернет е превземен од Reporter.mk.